Що краще для сушіння грибів

Для сушіння підходять всі види трубчастих грибів (капелюшки знизу схожі на губку), але найсмачнішими з них є білі (боровики). До трубчастих грибів також відносяться маслюки, підберезники, подосиновики.15 сент. 2021р.

На чому краще висушувати гриби?

Сушіння грибів в духовці Сушіння в духовці – найзручніший спосіб заготівлі в міських умовах. Гриби краще сушити на решітці або вистелити деко папером для випікання.

Як найкраще сушити гриби?

Як сушити гриби в духовці Надішліть решітку в духовку, попередньо розігріту до 50 °C. Дверцята повинні бути постійно відкриті на 10-15 см. Через 1,5-2 години збільшіть температуру до 75 °C. Залишіть гриби ще на 2 години, потім зменште інтенсивність нагріву до 55 °C і знову зачекайте 2 години.