Що краще кондитерський шприц чи кондитерський мішок

Кондитерський мішок необхідний для того, щоб прикрасити торт, наповнити заварні тістечка, відсадити печива та багато іншого. Кондитерський шприц, так само необхідний прикраси різних виробів, наповнення пончиків тощо.

Навіщо використовують кондитерський шприц?

Кондитерський мішок та кондитерський шприц сталі незамінними помічниками в оформленні та наданні унікальності різним кулінарним виробам (Тистечкам, тортам, капкейкам та іншим). Вони можуть бути виконані з різних матеріалів: паперу, поліетилену, тканини, силікону, пластику, металу.

Що краще одноразовий чи багаторазовий кондитерський мішок?

Одноразові мішки добре використовуватиме прикраси тортів кремом чи збитими вершками. Але для рідкого тесту їх краще не брати – у такому мішку складно регулювати обсяг видавленої маси. Для приготування повітряних тістечок, капкейків та виробів із рідкого тіста призначені багаторазові кондитерські мішки з тканини..