Що краще приготувати з фаршу

Що можна додати до фаршу для соковитості?

Для того, щоб фарш був соковитішим, іноді додають колотий лід або бульйон. Особливо це допомагає, якщо м'ясо недостатньо жирне. Це легкий, дієтичний спосіб зробити фарш соковитішим, не перевантажуючи жирним м'ясом. Будь-які овочі, нарізані дрібно або натерті на тертці, будуть додавати соковитості.

Який фарш найсмачніший?

Вибираючи свинину, віддавайте перевагу плечу, шийці та лопатці. Через високий вміст жиру фарш вийде дуже соковитим та ніжним, тому він підійде для будь-яких страв. Найапетитніші шматки баранини, придатні для фаршу, — стегно та огузок, а найкращі шматки птиці, придатні для перемелювання, — грудки та ніжки.