Що робити гарбузом рецепти

Яку їжу можна зробити з гарбуза?

З неї готують вітамінні салати та смузі. Вдалим (і у смаковому, і у вітамінному плані) вважається поєднання сирого гарбуза з яблуками та морквою. Сирий гарбуз багатий корисним для очей, імунної системи, шкіри та кісток вітаміном А. У ній повно флавоноїдів, які уповільнюють процеси старіння та перешкоджають розвитку пухлин.

Чим корисний гарбуз для жінок?

Вони багаті на вітаміни А і Е, що допомагають зберегти молодість шкіри, здоров'я нігтів і волосся. Завдяки достатній кількості клітковини вони нормалізують метаболізм, сприяють притупленню почуття голоду та схуднення. Якихось 30 грамів гарбузового насіння заповнюють до 70% добової потреби в цинку.