Що роблять із очеревини яловичини

Рулет із яловичої очеревини (пашини) – це смачна м'ясна страва. Якщо вам набридли відбивні і котлети, а домашні вимагають приготувати щось незвичайне, такий рулет підійде просто ідеально.

Що таке очеревина яловича?

Яловича пашина – це м'ясо з черевної частини тушки корів, биків та телят. Пашина відноситься до м'яса першого ґатунку. У народі пашину називають подчеревок чи кромка. Так як пашина – це вирізка з грудної частини тушки, вона має невеликий жировий прошарок, щільне м'ясо і не має кісток.

Що можна зробити із пашини?

Пашина складається з м'язів з прошарками жиру – це зберігає соковитість страви. Її застосовують для приготування рулетів, фаршу, гасіння та для варіння. Свиняче підкромування ще використовують у засолюванні і копченні. Енергетична цінність яловичої пашини становить 225 ккал, свинячий – 630 ккал.