Гарбузова олія має досить різкий запах, крім того, гарбузова олія піддається обробці, але при цьому зберігає всі поживні властивості. Його вживають у сирому вигляді: як заправка до салатів і каш, використовують як основу для соусів..
Що робити з гарбузовою олією?
Рецептис гарбузовою олією
- Салат з печеним буряком, фетою та гарбузовою олією …
- Гарбузовий суп-пюре з соком мандариновим 4.6. …
- Теляча печінка з цикорієм та гарбузовим вінегретом …
- 01:38. …
- Вареники з гарбузом та рикоттою.
- Пісні пельмені з гарбузом і кедровими горішками.
- Простий гарбузовий суп-пюре.
- Гарбуз з кіноа
Для чого використовують гарбузову олію?
Гарбузове масло має вишуканий смак і приємний аромат, тому його можна використовувати в кулінарії, наприклад, для заправки овочевих салатів. Фахівці часто рекомендують приймати олія гарбузова курсом, як джерело поліненасичених кислот, вітамінів.