Що роблять з гарбузової олії

Гарбузова олія має досить різкий запах, крім того, гарбузова олія піддається обробці, але при цьому зберігає всі поживні властивості. Його вживають у сирому вигляді: як заправка до салатів і каш, використовують як основу для соусів..

Що робити з гарбузовою олією?

Рецептис гарбузовою олією

  1. Салат з печеним буряком, фетою та гарбузовою олією
  2. Гарбузовий суп-пюре з соком мандариновим 4.6. …
  3. Теляча печінка з цикорієм та гарбузовим вінегретом …
  4. 01:38. …
  5. Вареники з гарбузом та рикоттою.
  6. Пісні пельмені з гарбузом і кедровими горішками.
  7. Простий гарбузовий суп-пюре.
  8. Гарбуз з кіноа

Для чого використовують гарбузову олію?

Гарбузове масло має вишуканий смак і приємний аромат, тому його можна використовувати в кулінарії, наприклад, для заправки овочевих салатів. Фахівці часто рекомендують приймати олія гарбузова курсом, як джерело поліненасичених кислот, вітамінів.