Фритюрниця це кухонна машина, що використовується для смаження у фритюрі. Це процес приготування шляхом занурення їжі в олію за високої температури. Фритюрниця дозволяє готувати їжу в олії для фритюру або жирах, приготованих на сильному вогні.
Навіщо призначені фритюрниці?
Фритюрниця – апарат для смаження у фритюрі (глибокому шарі рослинного чи тваринного жиру). Фрі (фр. frit — «смажений») означає «смажений у великій кількості жиру до утворення рум'яної скоринки».Похожі
Як правильно працювати з Фрітюрницею?
Як користуватися фритюрницею: проста інструкція У чисту суху металеву чашу заливають масло для смаження та включають пристрій. У кошик кладуть продукт, який потрібно приготувати, і опускають його в масло після того, як воно досягне потрібної температури. Про це просигналізує індикатор – він стане зеленим.