Соєвий соус чим корисніший чим шкідливий

Соєвий соус дуже корисний, регулярне його вживання зменшує ризик розвитку раку грудей.. Він містить антиоксиданти, яких у ньому набагато більше ніж у цитрусових або червоному вині, а також необхідні вітаміни С і В, корисні амінокислоти, цинк та залізо!

У чому шкода соєвого соусу?

Головною шкідливою властивістю соєвого соусу є висока концентрація натрію, що негативно позначається на роботі суглобів. Дієтологи рекомендують вживати цей продукт у помірних кількостях.

Кому не можна їсти соєвий соус?

Щоб уникнути шкоди соєвого соусу для організму, слід виключити його з раціону при:

  • індивідуальної нестерпності;
  • гострих захворюваннях шлунково-кишкового тракту (гастриті, панкреатиті) та загостренні хронічних;
  • ранніх стадіях вагітності – впливає на гормональне тло, викликаючи загрозу викидня.