Користуватися вакуумним пакувальником (одно- та двокамерним) досить просто. Спочатку варто помістити продукт у спеціальну плівку (пакет). Потім потрібно покласти заготовку в камеру машини та зачинити кришку. Після цих маніпуляцій апарат почне відкачувати повітря із пакета.
Як можна використовувати вакуумний пакувальник?
Що можна, можливо робити, використовуючи цей кухонний прилад у побуті:
- Продовжувати термін зберігання/придатності продуктів. Наприклад, можна, можливо вакуумувати свіже м'ясо чи овочі. …
- Зменшувати загальний обсяг. …
- Захищати продукти від сторонніх запахів. …
- Дбайливо заморожувати продукти. …
- Маринувати шашлик та інші страви. …
- Підготувати продукти для Су-вид.
Як працює вакуумна упаковка?
Цей процес полягає в тому, що поміщені в спеціальну камеру вакуумного приладу продукти готуються за відносно низьких температур. Таким чином їжа зберігає максимальну цінність та чудові смакові якості.