Як і що можна приготувати із чорного рису

Навіщо використовують чорний рис?

Найчастіше його використовують як гарнір чи начинку, додають у суп, закуски, салати, десерти.. Дикий рис відрізняється від білого складом екзотичним солодкуватим присмаком, легким горіховим ароматом і, головне, складом, про його корисні властивості я хочу розповісти. Чорний рис містить: Вітаміни групи, А, Е, К, Н, РР, С.

Скільки часу варити чорний рис?

Це жорсткіший продукт, ніж звичайний рис, тому перед приготуванням зерна обов'язково потрібно замочити на кілька годин. Після чого варити не менше 30-40 хвилин. Часто чорний рис змішують з звичайним довгозерним, щоб досягти оптимального балансу вітамінів і корисних речовин.