Як і з чого виготовляють локшину швидкого приготування

У західних країнах перевага надається блокам локшини, висушеним повітрям. Основними інгредієнтами локшини швидкого приготування є борошно, крохмаль, вода, сіль, іноді невелика кількість ортофосфорної кислоти. Основними інгредієнтами приправи є сіль, глутамат натрію, спеції та цукор..

Чим локшина швидкого приготування відрізняється від звичайної?

Чим доширак відрізняється від звичайної локшини Локшину швидкого приготування можна просто залити окропом. Звичайні макарони тверді, їх можна варити до тієї стадії, яка вам більше подобається – до м'якості або аль денте. Локшина швидкого приготування ніжніша, тому що частково готується під час виробництва.

Як готують локшину швидкого приготування?

Цей продукт складається з двох головних інгредієнтів – пшеничного борошна вищого ґатунку (куплену, до речі, в Росії) та води. На виробництві локшину обробляють у парокамері, обсмажують у олії вищого гатунку, а потім висушують – Завдяки цьому готова локшина може довго зберігатися в упаковці.