Як користуватися бахурницями електричними

Використання: бахурниця працює від електричної мережі. Шматочки бахура

бахура

Бахур – це найдавніший східний пахощі для обкурювання приміщення, предметів та одягу. Деревина, просочена ароматними маслами, при печі випромінює білий густий дим, огортаючи все навколо чарівними, дивовижними ароматами. Оскуріння бахура – найдавніша традиція, що зародилася на Сході.

https://aromati-vostoka.ru › blog › chto-takoe-bahur

ЩО ТАКЕ БАХУР – Аромати Сходу

кладуть на поверхню, що нагрівається, і закривають верхньою кришкою. Димок від бахура йтиме 10-30 хвилин, залежно від виду та кількості бахура. Після використання бахурницю необхідно вимкнути.

Як правильно користуватися електричною Бахурницею?

Як користуватися: для економічного використання бахура та чистоти бахурниці краще в чашу постелити фольгу, покласти на неї шматочок смоляного або деревного бахура та підключити до мережі. Використовувати смоляний бахур, що розплавився, можна від 2 до 5 разів залежно від обсягу, а деревний – поки він буде давати аромат.

Як працює електрична Бахурниця?

Електронна бахурниця відрізняється від вугільної тим, що нагрівання вмісту чаші відбувається поступово. Внаслідок цього смола плавиться повільно, дим не виділяється, а аромат виходить більш насиченим та яскравим.