Як користуватися ножами для цедри

Як приготувати апельсинову цедру?

Цедра – це яскрава частина шкірки цитрусових. Отже, знімати потрібно саме помаранчеву частину шкірки апельсина, а не білу її частину. Цедру можна обережно зрізати гострим ножем, можна використовувати для цього спеціальний ніж для зняття цедри. Я особисто звикла знімати цедру за допомогою терки середнього розміру.Похожі

Як можна використовувати цедру лимона?

Цедра лимона – популярний інгредієнт солодких та пікантних стравале можливості у неї ще ширші. Навіть щіпка цедри лимона здатна перетворити тісто, сирну масу, ароматне карі, крем або меренгу, а якщо навчиться її зберігати, то додавати лимонну цедру можна майже повсюдно.