Як користуватися ножем та вилкою в ресторані

Мабуть найскладніший момент поведінки за столом — дотримання правил користування столовими приладами згідно з етикетом. Виделка береться в ліву руку, а ніж – у праву. Якщо ж різати їжу не потрібно, використовують тільки вилку у правій китиці. В Америці допускається розрізати блюдо на невеликі шматочки і відкласти нож.30 березня. 2021р.

Як правильно користуватися вилкою та ножем у ресторані?

2:40Рекомендований кліп · 50 сек.Як правильно користуватися столовими приладами – YouTubeПочаток кліпа, що рекомендуєтьсяКінець кліпа, що рекомендується

Як правильно різати ножем та вилкою?

Кінець ручки ножа має стосуватися підстави вашої долоні. Так само ніж необхідно тримати і за американського стилю. Вилку слід тримати у лівій руці. Її зубці мають бути спрямовані вниз, а вказівний палець випрямлений і розташований на задній частині вилки біля її основи, але не настільки, щоб пальці торкалися їжі.