Як користуватися одноразовими кондитерськими мішками без насадки

Як використовувати кондитерський мішок без насадки?

Розмістивши кінець мішка перпендикулярно по відношенню до поверхні області, що декорується, почніть відсаджувати невеликі порції крему, обертаючи десерт так, щоб пелюстки накладалися один на одного, об'єднуючись в цілу квітку. Порції крему відсаджуйте швидко та різкими рухами переривайте їх.

Що робити, якщо немає кондитерських насадок?

Замінити кондитерський мішок можна кондитерським шприцем. Але найпростіша і завжди доступна заміна – пергамент чи поліетиленовий пакет. Аркуш пергаменту потрібно згорнути у вигляді конвертика, а потім наповнити його тістом або кремом. Такий саморобний кондитерський мішок із паперу називається корнетик.