Як користуватися ручною відкривалкою для консервів.

Опис Відкривачка для консервних банок, за допомогою якої Ви без зусиль зможете відкрити будь-яку консервну банку. Розташуйте ручний консервний ніж

консервний ніж

Перший електричний консервний ніж був запатентований в 1931 році і був змодельований на основі варіанта з різальним коліском.. Такі ножі активно рекламувалися в 1930-ті роки, нібито здатні розкривати двадцять банок за хвилину без будь-якого ризику отримання травми, проте великого успіху на ринку не мали.

https://ua.wikipedia.org › wiki › Консервний_ніж

Консервний ніж – Вікіпедія

на ребрі банки, починайте обертати ручку відкривалки, відкривання відбувається легко, без зусиль та шуму.

Як правильно відкрити бляшанку?

Притримуючи ніж однією рукою, другою вдарити по ньому зверху. На кришці утворюється дірка. Утримуючи банку однією рукою, другий можна почати різати кришку банки по колу, плавно, чіпляючи однією стороною ножа за борт банки, а гострим кінцем роблячи надріз.

Яким ножем можна відкривати консерви?

Для виконання звичайних табірних робіт та приготування їжі можна використовувати ніж із фіксованим клинком, а для відкривання консервів використовувати United Cutlery M48, який цілком може чекати своєї долі в кухонному або вогнищому наборі.