Як креветки смажені неочищені правильно

Найчастіше креветки подають до столу як закуску з соусом у смаженому вигляді, без голови та з неочищеним кінчиком хвоста. За правилами етикету креветку потрібно брати за цей кінчик і опускати в соус, потім відкусити очищену частину, а хвостик покласти на тарілку, призначену для цього..3 Грудня. 2021 р.

Як неочищені смажені креветки?

Смажені креветки подаються з панциром на кінці, щоб зручніше було за нього вхопитися і вмочити креветку в соус, потім відкусити частину, яка очищена. Так прийнято їсти креветки за правилами, залишки кладуться край тарілки, якщо креветки є у складі коктейлю, його, зазвичай, їдять десертною вилкою.

Чи можна їсти неочищені креветки?

Після очищення креветок зазвичай залишається багато непотрібних частин, а саме панцир та голова. Виявляється, їх не варто позбуватися. Вони самі можуть стати непоганими ласощами.