Як маринувати печериці в домашніх умовах швидко на зиму банки

Скільки можна тримати у маринаді гриби печериці?

Мариновані печериці пролежать близько 4 місяців у льоху, приблизно рік – у холодильнику. Термін придатності свіжих заморожених печериць варіюється в залежності від температурного режиму: -18 градусів – 1 рік; температура від -20 до -25 градусів – 1,5 роки.

Як замаринувати печериці з часником?

Часник потріть на тертці, поріжте кріп. Змішайте інгредієнти в ємності для маринування, додайте до них оцет, цукор та олію. Готові гриби виловіть із відвару шумівкою і перекладіть у суміш, перемішайте. Поставте печериці з часником у холодильник маринуватись на 1 годину, помішуючи гриби кожні 20 хвилин.