Як можна їсти моркву

Усі знають – щоб покращилося засвоєння вітаміну А, моркву слід заправляти сметаноюадже саме молочний жир, що міститься в цьому продукті, допомагає йому краще всмоктуватися. Також, існує спосіб який дозволяє збільшити засвоєння вітаміну А міститься в моркві до 6-7 разів!13 лист. 2018р.

Як корисно їсти моркву?

Регулярне вживання моркви благотворно впливає серцево-судинну систему. Овоч сприяє зниженню рівня холестерину та покращує еластичність судин. У моркві міститься калій. Він є судинорозширювальним засобом, що допомагає знизити тиск.

Чи можна їсти моркву у сирому вигляді?

Морква рекомендується їсти як у сирому, так і у вареному вигляді. Незважаючи на те, що при варінні зменшується кількість вітаміну С, інші поживні речовини (наприклад, вітаміни А та Е) зберігаються. Морква може похвалитися рекордним вмістом каротину – речовини, що перетворюється в організмі на вітамін А.