Як можна подавати овочі

В якому вигляді краще їсти овочі?

Наш організм здатний краще засвоювати бета-каротин із приготованих овочів, таких як морква, батат, кабачки та гарбуз, а не із сирих. Це пов'язано з тим, що приготування їжі розм'якшує стінки рослини і дозволяє нашій системі травлення ефективніше отримувати деякі поживні речовини.

Що можна приготувати на вечерю з овочів?

11 оригінальних страв з овочів, які готуються без зайвого клопоту

  • Томатний суп-пюре з квасолею.
  • Спагетті з кабачків, тушковані з помідорами.
  • Каррі з картоплею та стручковою квасолею.
  • Запечене овочеве рагу в томатному соусі.
  • Овочеві голубці з фетою від Джеймі Олівера.
  • Капустяна запіканка під сирною скоринкою