Як можна приготувати гриби лисички?

Як приготувати гриби лисички?

У сковороді розігрійте олію на середньому вогні. Закиньте гриби з цибулею, посоліть і поперчіть. Смажте 20-25 хвилин, постійно помішуйте. Залийте вершками, посипте зеленню та часником і готуйте ще 2-3 хвилини.

Як правильно варити лисички перед смаженням?

Якщо збираєтесь їх смажити, то варити попередньо не потрібно. … Свіжі лисички після закипання потрібно варити:

  1. для супу – 15-20 хвилин;
  2. перед маринуванням – 20-25 хвилин;
  3. перед заморожуванням – 15-20 хвилин;
  4. перед жаркою – 5-10 хвилин (хоча лисички відварюють рідко).