Як можна приготувати картоплю з сосискою

Що слід зробити з картоплею, щоб при жарінні він не розвалився і придбав рум'яну скоринку?

Солити картопля слід наприкінці, практично перед подачею на стіл, інакше він дасть багато рідини, яка не дозволить утворитися рум'яною скоринці. Також смажена картопля добре підрум'яниться, якщо її попередньо злегка посипати борошном.

Яку приправу додати до тушкованої картоплі?

До тушкованої та запеченої картоплі підійде чорний мелений перець, майоран, чабер, червону мелену паприку, куркуму, чебрець, сушений мелений цибулю та сушену зелень кропу. Прянощі додають за п'ять-десять хвилин до готовності або вже після приготування – у такому разі страві потрібно дати настоятися не менше 10 хвилин.