Як правильно приготувати свиняче серце, щоб воно було м'яким?
Наріжте субпродукт невеликими шматочками. Приправте спеціями до смаку і залиште на 15–30 хвилин або одразу ж викладіть у чашу пароварки. Залийте в апарат воду та готуйте свиняче серце приблизно 2 години. Соліть наприкінці процесу.
Як швидко зварити свиняче серце?
Як варити свиняче серце
- Свиняче серце потрібно ретельно промити, видалити з поверхні шар жиру, а також артерії, що виступають назовні;
- Опустити субпродукт у холодну воду, злегка підсолити;
- Довести до кипіння;
- Перший бульйон весь злити;
- Знову залити холодною водою та варити 30 хвилин, періодично знімаючи піну, що утворюється;