Як можна приготувати серце свині

Як правильно приготувати свиняче серце, щоб воно було м'яким?

Наріжте субпродукт невеликими шматочками. Приправте спеціями до смаку і залиште на 15–30 хвилин або одразу ж викладіть у чашу пароварки. Залийте в апарат воду та готуйте свиняче серце приблизно 2 години. Соліть наприкінці процесу.

Як швидко зварити свиняче серце?

Як варити свиняче серце

  1. Свиняче серце потрібно ретельно промити, видалити з поверхні шар жиру, а також артерії, що виступають назовні;
  2. Опустити субпродукт у холодну воду, злегка підсолити;
  3. Довести до кипіння;
  4. Перший бульйон весь злити;
  5. Знову залити холодною водою та варити 30 хвилин, періодично знімаючи піну, що утворюється;