Як можна приготувати свинячі щічки в домашніх

Як смачно відварити Щоковину?

У киплячий розсіл покласти курочки сало дати закипіти, зменшити вогонь на мінімум і варити сало протягом 45-60 хвилин, залежно від товщини шматочків сало.. У процесі варіння пробувати, виделкою сало, таким чином перевіряти на м'якість та готовність шматочків. Готовому салу даємо охолонути в розсолі до кімнатної температури.

Чим корисна Щоковина?

У цьому м'ясі містяться вітаміни B1, B2, B5, B6, B9, B12, E, H, PP, а також холін. Крім того, продукт має мінеральні речовини, серед яких: магній, нікель, кальцій, натрій, селен, залізо, калій, цинк, мідь, марганець, йод, хром, фтор, кобальт та фосфор. Найчастіше свиняча щоковина реалізується у запеченому вигляді.