Як можна вбити курку без ножа

Чи можна їсти курку відразу після вибою?

Після вибою курку обскубують, видаляють нутрощі і промивають у холодній воді. Далі тушка повинна дозріти та придбати належні смакові якості, оскільки відразу після забою м'ясо стає жорстким. Для цього її залишають остигати при кімнатній температурі протягом 6-8 годин.

Як легко вбити курку?

Курку затискають між колінами (можна помістити її тіло в мішок, зав'язавши його кінці біля шиї), беруть однією рукою за голову, і за допомогою ножа роблять надріз під мочкою вуха, відступивши приблизно на 2 см. При цьому перерізається яремна вена, лицьова та сонна артерії. Ніж вибирають гострий, довжина розрізу зазвичай не перевищує 1.5 см.