Як можна використовувати бадилля від редиски

Бадилля редиски можна широко використовувати в кулінарії. Насамперед, вживати в салатах, причому будь-яких салатах і в будь-якій пропорції. А якщо ще й поєднувати бадилля зі свіжою зеленню кропу, петрушки та цибулі, то салат вийде супервітамінний. Бадилля редиски може послужити приправою до перших страв, м'яса, риби, картопля.18 черв. 2015р.

Що робити із зеленню редиски?

УВАГА: частина бадилля, що знаходиться ближче до коренеплоду, зазвичай жорстка і не розм'якшується при термообробці. Проте ці стебла відмінно підходять для заправки бульйонів і супів. Використовуйте зелене листя редиски замість іншої листової зелені в соусах, супах, салатах і навіть як гарнір.

Чим корисне листя редису?

Чкм корисна мікрозелень редиски, молоді листочки та доросле листя Мікрозелень редиски містить велику кількість вітаміну С, мінеральні елементи, тіамін, рибофлавін та ефірні олії. Концентрація вітамінів і мінеральних елементів у мікрозелені редиски в 10 разів вища, ніж у дорослому редисному бадиллі.