Як можна вживати в їжу кінський щавель

Свіже листя кінського щавлю досить гірке, тому просто так його ніхто не їсть. А ось під час висушування листя відбувається процес ферментації і вони набувають приємного смаку. Для вживання в їжу збирають молоді листя щавлю, без квіткової стрілки, в яких ще мало характерної гіркоти..11 бер. 2021 р.

Як кінський щавель?

У Вірменії та Азербайджані страви з листя кінського щавлю дуже популярні. Використовується не свіже листя, а висушене – під час сушіння відбувається ферментація, і вони набувають приємного смаку, а характерна гіркота пропадає. В Узбекистані молоде листя та черешки вживають у їжу.Похожі

Чи можна їсти сирий кінський щавель?

Молоде листя ніжніше, тому буде особливо гарне у свіжому вигляді. Листя більше можна використовувати для гасіння та приготування різних страв. Ви можете додавати щавель, шпинат та капусту калі в страви для надання кислинки.