Як смачно зварити гомілку?
У каструлі куплені курячі ніжки варити 25-30 хвилин після закипання води на середньому вогні. Для супу гомілки готуються не менше 1 години на повільному вогні. Щоб зменшити калорійність ніжок, перед варінням зніміть з них шкіру. Однак, продукт у такому разі вийде менш ніжним та соковитим.
Як замаринувати курячі гомілки на шашлик?
30 хв.
- Курячі ніжки промити, скласти в контейнер чи каструлю
- Посолити, поперчити до смаку
- Додати майонез та пропущений через прес часник
- Перемішати та прибрати в холодильник на пару годин
- Викласти гомілка на ґрати
- Перевертаючи грати, щоб шашлик не згорів, смажити на мангалі до готовності курки.