Як обробити ляшку яловичини правильно задню

Навіщо підходить Задня частина яловичини?

Задня частина – м'ясо вищого ґатунку, яке знаходиться в задній частині яловичої туші. Із задньої частини стегна яловичини готують бефстроганів, біфштекси, ростбіфи, шніцелі, печеня. М'ясо запікають у горщиках, фользі чи рукаві. Яловичину цього виду можна смажити на грилі, тушкувати у вині, подавати з овочами та пряними соусами.

Як навчитися правильно обробляти м'ясо?

М'ясо потрібно різати поперек волокон, а вздовж — лише у конкретних випадках: якщо треба фарширувати чи робити рулети. Якщо ж ви використовуєте заморожений продукт, спершу дайте йому відтанути тоді всі соки розподіляться по волокнах.