Візьміть кислоту Тому для нейтралізації прянощів у більшості своїх страв вони використовують лимонну кислоту, оцет або навіть кетчуп. Одна ложка може створити справжнє диво і зробити смак збалансованим. Він та інші підсолоджувачі додають інший відтінок смаку, який може нейтралізувати пряність.14 жовт. 2018р.
Як зменшити гостроту перцю чилі?
Кислота – ще один спосіб усунути гостроту. Оцет, лимон, лайм – можете використовувати будь-яку кислоту, яка не сильно впливатиме і змінюватиме смакові якості страви.
Як позбутися гостроти перцю?
Найкраще позбутися від печіння перцю допомагають:
- Молоко. Капсаїцин розчинний у жирах, тому розбавляється і вимивається з рота, коли ви п'єте молоко. …
- Цукровий сироп. Сахароза вбирає молекули капсаїцину та нейтралізує його дію. …
- Лимон чи щось кисле.