Як посмажити фісташки в шкаралупі із сіллю на сковороді в домашніх умовах смачно та швидко

Як смажити фісташки у шкаралупі?

Горіхи слід насипати в сковороду на один шар. Тепер обсмажуйте їх на невеликому вогні, постійно трусячи посуд, щоб ядра в шкаралупках рівномірно приготувалися з усіх боків.. Коли фісташки почнуть потріскувати, вони готові. Можна вимикати нагрівання.

Чи потрібно мити солоні фісташки?

Мити горіхи, необроблені в грубці, обов'язково! Горіхи збираються вручну, потім перевозяться, упаковуються, а не одразу потрапляють у пакети. Тобто, це елементарна гігієна. Не миємо тільки солоні фісташки, тому що вони пройшли вогонь і воду (миття та піч) і вони вже досить стерильні, потрапляючи з печі прямо в упаковки.