Як найкраще квасити капусту?
Як квасити капусту
- Видаліть з капусти пошкоджене верхнє листя.
- Загорніть у капустяний лист чорний хліб і покладіть на дно банки.
- Тонко наріжте капусту …
- Моркву натріть і смійте її з капустою.
- Посипте все сіллю і перетріть руками – для соку.
- Заповніть банки.
- Закрийте банки та залиште в темному місці на добу
Як правильно квасити капусту щоб вона була білою?
треба починати квасити спочатку при кімнатній температурі 2-4 дні, потім винести в прохолодне місце гніт на капусті тримати перші 2 дні, потім зняти, перемішати і знову поставити обов'язково протикання капусти у баку на день по кілька разів до самого дна, щоб виходили гази від бродіння