Як посолити червонокачанну капусту швидко та смачно

Як найкраще квасити капусту?

Як квасити капусту

  1. Видаліть з капусти пошкоджене верхнє листя.
  2. Загорніть у капустяний лист чорний хліб і покладіть на дно банки.
  3. Тонко наріжте капусту
  4. Моркву натріть і смійте її з капустою.
  5. Посипте все сіллю і перетріть руками – для соку.
  6. Заповніть банки.
  7. Закрийте банки та залиште в темному місці на добу

Як правильно квасити капусту щоб вона була білою?

треба починати квасити спочатку при кімнатній температурі 2-4 дні, потім винести в прохолодне місце гніт на капусті тримати перші 2 дні, потім зняти, перемішати і знову поставити обов'язково протикання капусти у баку на день по кілька разів до самого дна, щоб виходили гази від бродіння