Апельсин. Апельсин беруть у ліву руку і над тарілкою зрізають ножем шкірку з боку квітконіжки. Після цього ножем роблять кругові надрізи шкірки, не надрізуючи її з боку плодоніжки.. Чим більше надрізів, тим легше очиститься апельсин.17 авг. 2020р.
Як за правилами етикету є апельсин?
Апельсин беруть у ліву руку і над тарілкою зрізають шкірку з боку плодоніжки. Роблять ножем кругові надрізи, причому чим більше надрізів, тим швидше очиститься. апельсин. Потім відокремлюють часточки ножем та вилкою. А ось мандарини не вимагають жодних приладів.Похожі
Як правильно їсти фрукти з етикету?
Яблука та груші подаються цілими та неочищеними, а їдять їх за допомогою виделки та ножа. Плід поділяють на часточки, з яких ножем видаляють серцевину та насіння. При бажанні можна очистити кожну скибочку від шкірки. Допускається демократичніший варіант: спочатку розрізати фрукт на шматочки, а потім брати їх руками.