Як правильно готувати овочі на сковороді

Скільки часу смажити овочі на сковороді?

Готуються овочі також по-різному. Наприклад, морквині, картоплі та капусті для повної готовності потрібно 20-30 хвилин – їх закладають першими. Далі йдуть буряк, стручкова квасоля, цибуля – ці овочі тушкуються не довше 15 хвилин. Наприкінці додавайте помідори, цукіні або навіть солодку кукурудзу — їм потрібно всього 5 хвилин.

Як приготувати овочі?

Перш ніж почати готувати, потрібно добре вимити овочі. Це усуває бактерії, мікроби та залишки добрив в овочах, які можуть завдати шкоди здоров'ю. Мийте овочі під проточною водою, не замочуючи. З замочених овочів вимиваються комплекс вітаміну В і вітаміну С, оскільки вони розчиняються у воді.