Як правильно і чим розбавити мартіні

Вода – це найпростіше, з чим розбавляють "Мартіні". Якщо смак оригінального вермуту б'янко чи росо здається надто концентрованим, пом'якшити його найпростіше мінеральною водою — приблизно одну частину до трьох частин вермуту.11 лют. 2019 р.

Як правильно та з чим пити мартіні?

Мартіні Б'янко – неміцний напій, закушувати його не обов'язково. Підкреслити смак допомагають солоні горіхи, мигдаль, крекери, оливки та твердий сир.. При подачі в барах та ресторанах келих з коктейлем Б'янко або чистим мартіні прикрашають часточкою лимона, шматочком цибулі або оливкою – їх можна вживати як закуску.

Як розбавляти мартіні пропорції?

Оптимальна пропорція – 1:3 (одна частина води до трьох частин мартіні). При цьому смак і аромат майже не змінюються, проте пропаде зайва насолода і зменшується міцність.Похожі