Як правильно харчуватись щодня?
Сніданок має становити 25-30% калорійності щоденного раціону, обід – 30-35%, на вечерю має припадати 20-25%.. У проміжках між їдою влаштовуйте перекушування: їжте фрукти, салати і нежирні молочні продукти. Основа раціону (близько 2/3) – продукти рослинного походження: овочі, фрукти та зернові.
Як правильно харчуватися, щоб скинути зайву вагу?
Правила та рекомендації
- живлення за принципом – 3 основні прийоми їжі та 2 перекушування. …
- Вибір одного часу для основних прийомів їжі. …
- Вживання тільки свіжих продуктів. …
- Не менше двох порцій овочів та фруктів протягом дня. …
- Щоб схуднути та зменшити ваганеобхідно випивати не менше 2 літрів чистої води.