Як правильно харчуватися коли хворієш на коронавірус

Що не можна їсти під час коронавірусу?

Необхідно на період хвороби та після виключити вживання наступних груп продуктів:

  • Солодке та здоба;
  • Приправи;
  • Соус, кетчуп, майонез;
  • Ковбасні вироби та копченості;
  • Напівфабрикати;
  • Кава, шоколад;
  • Алкоголь;
  • Транс – жири (торти, вафлі, маргарин, фаст-фуд).

Як допомогти організму під час коронавірусу?

Це кисломолочні продукти, морська капуста, печені яблука, банани, спаржа, інжир, курага. Здоров'я клітинних мембран забезпечують жирні кислоти омега-3. Достатній їх вміст в організмі допомагає виробленню протизапальних гормонів – ейкозаноїдів, які позитивно впливають на імунну систему.