Як правильно коптити грудинку гарячим копченням

Шматки грудинки розкладіть на ґратах. Поставте ґрати в коптильню, накрийте кришкою та відправте на вогонь. Коли тріска на дні прогріється і піде дим, засікайте 1 годину. Після зазначеного часу відкрийте кришку, вийміть грати з готовим м'ясом і трохи остудіть.

Скільки часу коптити грудинку гарячого копчення?

Температура гарячого копчення грудинки – близько 100. Весь процес займе 1,5 години. Перші 15-20 хвилин копчення відбувається на мінімальному вогні. Це важливо для того, щоб тріска тліла, а не горіла.

Як приготувати грудку гарячого копчення?

Процес приготування

  1. Кількість солі та соєвого соусу я вказала зразкову. …
  2. Полити соєвим соусом і поперчити. …
  3. Далі найцікавіше. …
  4. Зверху поставити лоток для збирання соку та жиру. …
  5. Розпалити невелике багаття з будь-яких дров. …
  6. Коптити 40-50 хвилин, залежно від розміру грудини.
  7. Ось я нарізала грудинку майже відразу.