Шматки грудинки розкладіть на ґратах. Поставте ґрати в коптильню, накрийте кришкою та відправте на вогонь. Коли тріска на дні прогріється і піде дим, засікайте 1 годину. Після зазначеного часу відкрийте кришку, вийміть грати з готовим м'ясом і трохи остудіть.
Скільки часу коптити грудинку гарячого копчення?
Температура гарячого копчення грудинки – близько 100. Весь процес займе 1,5 години. Перші 15-20 хвилин копчення відбувається на мінімальному вогні. Це важливо для того, щоб тріска тліла, а не горіла.
Як приготувати грудку гарячого копчення?
Процес приготування
- Кількість солі та соєвого соусу я вказала зразкову. …
- Полити соєвим соусом і поперчити. …
- Далі найцікавіше. …
- Зверху поставити лоток для збирання соку та жиру. …
- Розпалити невелике багаття з будь-яких дров. …
- Коптити 40-50 хвилин, залежно від розміру грудини.
- Ось я нарізала грудинку майже відразу.