Як правильно нарізати м'ясо для стейків

Вважається що стейк потрібно різати проти спрямування волокон. Якщо різати у напрямку, ніж йде паралельно до м'язових тканин. Якщо проти – перпендикулярно. 🍳 У телеграм-каналі «Час є» нові рецепти щодня.30 серп. 2015р.

Як правильно нарізати м'ясо для стейків?

Намагайтеся відрізати рівно, щоб шматок був однакової товщини по всій площі. Інакше в одній частині у вас буде з кров'ю, а з іншого добре просмажений. Щоб великі стейки не вигиналися, з обох боків можна зробити невеликі розрізи глибиною 2-3 мм. Більше наочно на відео.

Як правильно нарізати м'ясо вздовж чи впоперек?

Чому важливо різати м'ясо поперек волокон Але й те, як ви наріжете м'ясо. Роблячи це поперек волокон, а не вздовж, ви вкорочуєте їх. М'ясо стане м'якшим, його легко прожуватиме.