Як правильно обробити сьомгу в домашніх

Чи потрібно знімати шкіру з сьомги?

Шкіру треба знімати тільки в тому випадку, якщо ви збираєтеся припустити лосося або запікати на низькій температурі. Тут шкіра ніяк не допоможе, а лише завадить, бо неминуче перетвориться на слизьку субстанцію, яка навряд чи комусь видасться апетитною.

Як обробити велику Сьомгу?

Однією рукою тягнемо шкірку нагору, пальцями іншою відтягуємо м'ясо вниз. Як тільки шкура почала відокремлюватися від м'яса, великий палець правої руки починаємо хіба що проштовхувати між м'ясом і шкірою. Діємо пальцем як ножем і шкіра легко відстає від м'яса, так як сьомга – Досить жирна риба.