Як правильно подати абсент у барі

Зверху на келих покладіть абсентну ложечку (можна взяти звичайну вилку), на неї кубик цукру. Поспішаючи, маленькими порціями почніть лити воду на цукор. Через отвори в ложці солодкий сироп повільно стікатиме в келих і рівномірно змішуватиметься з абсентом. Напій буде готовий, як тільки цукор повністю розчиниться. 30 травня 2019р.

Як подають абсент у барі?

У келих наливається чверть обсягу абсентубереться шматочок цукру і змочується в напої. Після цього на келих встановлюється ложечка, цукор, який ввібрав трохи абсенту, кладуть на неї та підпалюють.

Як правильно подавати абсент?

Спочатку склянку заповнюють на 4/5 холодним абсентом і підпалюють його. Далі на ложечку кладуть цукор і підносять до напою, що горить. Після того, як цукор розчинився, ложечку прибирають. Потім полум'я гасять і подають коктейль разом із трубочкою.