Як правильно посмажити кальмари на сковорідці

Як приготувати кальмари в сковороді?

  1. Кальмари розморозити, промити та нарізати кільцями.
  2. Часник нарізати дрібними шматочками і обсмажити буквально півхвилини, помішуючи.
  3. Додати кільця кальмарів до часнику, сіль, перець за смаком, розмарин та злегка обсмажити протягом 3 хвилин.

Чи потрібно варити кальмари перед тим, як смажити?

Перед жаркою кальмари слід відварити одним із зазначених вище способів, нарізати кільцями або соломкою, вмочити в льєзон (збиті яйця зі сметаною, сіллю та спеціями), обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити в рослинному або вершковому маслі не більше п'яти хвилин.