Як правильно приготувати фарш для мантів

Що потрібно зробити, щоб фарш був соковитим?

Для того, щоб фарш був соковитішим, іноді додають колотий лід або бульйон. Особливо це допомагає, якщо м'ясо недостатньо жирне. Це легкий, дієтичний спосіб зробити фарш соковитішим, не перевантажуючи жирним м'ясом. Будь-які овочі, нарізані дрібно або натерті на тертці, будуть додавати соковитості.

Скільки цибулі потрібно покласти у манти?

Манти з м'ясом

  1. 700 г баранини
  2. 300 г яловичини
  3. 100 г курдючного чи нутряного сала
  4. гарбуз – 500 г
  5. 6 цибулин
  6. борошно – 500 г
  7. яйце – 1 шт.
  8. сіль