Як правильно приготувати грудку для салату?

Як смачно приготувати курячу грудку для салату?

Скільки варити грудку курки для салату Зазвичай достатньо 30 хвилин після закипання води. Потім можна залишити м'ясо в бульйоні ще на півгодини, щоб воно стало м'яким та соковитим. Зверніть увагу, що готувати грудку салату потрібно на повільному вогні, і вода повинна повністю покривати м'ясо.

Як приготувати курячу грудку, щоб вона була соковитою?

Потрібно взяти велику каструлю, заповнити її на 2/3 водою, воду підсолити як для пасти або пельменів. Довести до кипіння, занурити в окріп курячі грудки та зняти з вогню. Ось у цій остигаючій воді через 20 хвилин ваша грудка приготується до ідеальної м'якості та соковитості всередині.