Як правильно приготувати кабачок для немовляти?

У якому вигляді давати кабачок малюкові?

Ніжний кабачок – смачне знайомство малюка з прикормом. Це низькоалергенний овоч з легкою текстурою, який мама може вводити до раціону дитини на початку прикорму. у вигляді не солодкого та не солоного пюрепочинаючи з 1 ложечки.

Як приготувати кабачок немовля?

Або опускаємо в киплячу воду, варимо кабачок 6-10 хвилин, зберігши при цьому користь вітаміну C. Або готуємо на пару, що, безперечно, буде смачніше і корисніше. Далі протираємо через сито або подрібнюємо блендером. Починати прикорм потрібно з однієї чайної ложки поступово день за днем, збільшуючи кількість ложок.