Як правильно приготувати харчо грузинською

Коли додавати спеції у харчо?

Їх доповнює #хмелі-сунелі, яка робить суп більш ароматним, пряним та поживним. Які спеції додають у суп харчо з яловичини, ми довідалися, вони ж використовуються в рецептах цієї страви з бараниною. Їх слід класти за 10 хвилин до зняття супу з вогнюВ останню чергу додається зелень і горіхи.

Які спеції кладуть у суп харчо?

Уцхо-сунелі Спеції для харчо – традиційна грузинська приправа, що є сумішшю кількох прянощів. Як підказує сама назва, нею присмачують насамперед суп харчо. Уцхо-сунелі – він же улумбо, або блакитний пажитник, представник сімейства бобових, квіти та сухі плоди якого використовують у меленому вигляді.