Як правильно приготувати стейки на сковороді

Як приготувати стейк на сковороді?

Розігріваємо сковороду, змащуємо стейки маслом, ні в якому разі ні солимо і не перчимо! Кладемо стейк на розпечену сковорідку (гриль, мангал, барбекю). Обсмажуємо з кожного боку по 3 хвилини. Потім злегка зменшуємо вогонь і досмажуємо перевертаючи на 180 градусів 2-3 хвилини для отримання гарного малюнка

Як приготувати свинину на сковороді?

Інструкція приготування

  1. Свинину промити і обсушити, нарізати поперек волокон на шматки завтовшки близько 3 див.
  2. Посолити та поперчити стейки з обох сторін.
  3. Сковороду розігріти на сильному вогні і додати олію.
  4. Викласти стейки на розпечену сковороду і смажити м'ясо до золотистої скоринки спочатку з одного боку.