Як приготувати стейк на сковороді?
Розігріваємо сковороду, змащуємо стейки маслом, ні в якому разі ні солимо і не перчимо! Кладемо стейк на розпечену сковорідку (гриль, мангал, барбекю). Обсмажуємо з кожного боку по 3 хвилини. Потім злегка зменшуємо вогонь і досмажуємо перевертаючи на 180 градусів 2-3 хвилини для отримання гарного малюнка
Як приготувати свинину на сковороді?
Інструкція приготування
- Свинину промити і обсушити, нарізати поперек волокон на шматки завтовшки близько 3 див.
- Посолити та поперчити стейки з обох сторін.
- Сковороду розігріти на сильному вогні і додати олію.
- Викласти стейки на розпечену сковороду і смажити м'ясо до золотистої скоринки спочатку з одного боку.