Як правильно проредити ріпу?

Перед посадкою потрібно спочатку розпушити землю на грядках, а потім прикатати її, зробити в ній борозенки завглибшки 1-2 см і посіяти в них насіння ріпи із приблизною частотою 2 штуки на один сантиметр. Обережно заробіть насіння і полийте ділянку.

Посів ріпи Посіяні насіння потрібно спочатку присипати піском, а потім компостом, перегноєм, кокосовим субстратом або пухкою землею. Потім грядку закривають покривним матеріалом (при ранньому сівбі можна плівкою).

Її їдять у свіжому, вареному, смаженому, запеченому вигляді, сушать та солять. Смак у коренеплоду інтенсивний, солодкий, із гострими нотками. Ріпа поєднується з олією, яблуками, морквою, сметаною, вершками, медом, зеленню. З ріпи готують запіканки, гарніри, пюре, супи.