Як правильно провести бракераж готової продукції

Як проводиться бракераж готової продукції?

Бракераж готової продукції – це перевірка відповідності зовнішнього вигляду та смакових якостей страви шляхом зняття проби. Проводити оцінку якості напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів слід щодня на початок відпустки приготовленої партії страв.

Як правильно заповнювати журнал бракеражу готової продукції?

Журнал бракеражу готової продукції

  1. Час та дата випуску продукту;
  2. Час проведення процедури шлюбеража;
  3. Назва виробу;
  4. Результати оцінки;
  5. Рішення комісії;
  6. Підписи членів комісії;
  7. Графа приміток зазвичай використовується при виявленні шлюбу. У ній обґрунтовують ухвалене рішення.