Як правильно ресторан вилка та ніж

покладіть вилку з ножем паралельно один одному, ручками донизу. Вістря ножа та зубці вилки повинні дивитися вгору. Велика відстань між зубцями вилки та лезом ножа може вказати на те, що страва була досить великою або ситною і повністю задовольнила смакові пристрасті на сьогоднішній вечір.28 січ. 2014р.

Як правильно покласти ніж та вилку в ресторані?

Якщо Вам сподобалося блюдо, і з'явилося бажання похвалити кухаря, предмети слід розмістити паралельно краю столу у напрямку ліворуч прямо на своїй тарілці. Якщо вилку і ніж покласти нарізно один від одного, то це послужить сигналом про ситість і хороший смак поданої їжі.

Як треба ставити ложки вилки та ножі у підставку?

4. Правильне сервірування столових приладів передбачає, що ножики та ложки поміщають з правого боку, а вилки – з лівого. 5. Леза клинків завжди дивляться у бік посуду.